Γαλλία

Αμφίβολοι οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ ενόψει Λίβερπουλ!

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν με τους τραυματισμούς των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, που ισως στοιχίσουν τη συμμετοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το Champions League.

Τις λεπτομέρειες των τραυματισμών των Νεϊμάρ και Εμπαπέ γνωστοποίησε σήμερα η Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν προσδιόρισε όμως το διάστημα της απουσίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Εμπαπέ έχει χτυπήσει στον δεξιό του ώμο.

Ο σύλλογος αποκάλυψε πως θα τους κρατήσει στα «πιτς» το επόμενο 48ωρο για να τους ξεκουράσει και στη συνέχεια θα διενεργήσει επαναληπτική εξέταση για να διαπιστωθεί η πορεία των τραυματισμών τους.

Όπως είναι φυσικό, οι οπαδοί των Παριζιάνων βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς πλησιάζει το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ, όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο αρχηγός της «Σελεσάο» ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση του φιλικού της Βραζιλίας με το Καμερούν και μετά από ένα σπριντ έπεσε στο έδαφος και ζήτησε αλλαγή. Τόνισε πάντως στη συνέχεια πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό…

Ο Εμπαπέ αντίστοιχα, τραυματίστηκε σε φιλικό της Γαλλίας με την Ουρουγουάη, όπου του βγήκε ο ώμος και οι γιατροί έσπευσαν να του τον επαναφέρουν.

Ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του, επιβεβαίωσε όμως πως υπέφερε από έντονους πόνους!

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x