Stoiximan Super League

Αμόκ για τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Την ώρα να κατακλύσουν το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΚ! Η ηλεκτρονική προπώληση ξεπέρασε όλων των άλλων ματς μαζί και δόθηκαν ήδη σε… μισή μέρα 2.200 εισιτήρια.

Στιγμές από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν (αφού προ διετίας έγινε sold out στο παιχνίδι Κυπέλλου) θα ζήσει όπως φαίνεται το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Παρόλο που μεσολαβούν 11 ημέρες μέχρι την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ο κόσμος της «Ένωσης» είναι διψασμένος να εξασφαλίσει την παρουσία του. Και βάσει των πρώτων δειγμάτων αυτή θα είναι εντυπωσιακή τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Αφού λοιπόν σε 1,5 ώρα από την έναρξη της ηλεκτρονικής προπώλησης δόθηκαν 1.000 εισιτήρια, η πρώτη μέρα (που ουσιαστικά ήταν μισή μιας και η διάθεση ξεκίνησε το μεσημέρι) ολοκληρώθηκε με πώληση 2.200 κομματιών. Κάτι που σημαίνει ότι σε λίγες μόλις ώρες ξεπεράστηκε η ηλεκτρονική προπώληση όλων των προηγούμενων εντός έδρας αγώνων μαζί!

Δεδομένου λοιπόν ότι αντίστοιχη ζήτηση υπάρχει και στα ταμεία, θεωρείται βέβαιο ότι αν συνεχιστούν οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του Χιμένεθ και στα παιχνίδια με Πλατανιά και Ηρακλή, το ΟΑΚΑ θα έχει καλές πιθανότητες ακόμα και να γεμίσει στο ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x