Stoiximan Super League

Αμπέντ: «Βρείτε τα»!

Να συμφωνήσουν σύντομα με τη Νιούκαστλ για να επιστρέψει στην Ελλάδα φέρεται να ζήτησε ο Αμπεΐντ από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Δίλημμα για Χελάντερ, Γούιλσον. Αρέσει ο Μάντζιος στον Αναστασίου.

Έτοιμος να πιέσει αρκετά για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό παρουσιάζεται ο Μεχντί Αμπεΐντ σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν οι «πράσινοι» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

«Βρείτε τα για να γυρίσω», φέρεται να είπε ο Αλγερινός μέσος στους ανθρώπους της ομάδας – σύμφωνα με τη SportDay - όσον αφορά τις συζητήσεις με τη Νιούκαστλ για την περίπτωσή του.

Στο «τριφύλλι» δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα λογικό ποσό για να κάνουν δικό τους τον διεθνή χαφ, με τις εξελίξεις να σημειώνονται το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου (αρχές Ιουνίου).

Δίλημμα για Χελάντερ - Γούιλσον

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται προβληματισμένοι όσον αφορά την επιλογή ενός εκ των Ντάνι Γούλσιον ή Φιλίπ Χελάντερ για να κλείσει η μία από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Η αλήθεια είναι ότι ο Σουηδός στόπερ αρέσει περισσότερο στους «πράσινους», αλλά ο Σκοτσέζος άσος μένει ελεύθερος από τη Χαρτς και είναι πιο εφικτός στόχος.

Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι σε συζητήσεις και με τους δύο και στη σύντομα αναμένεται να κάνουν την τελική τους επιλογή. Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ύστερα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Λανγκ και στο τέλος Μαΐου θα είναι σε θέση να προβούν σε ανκοινώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αρέσει ο Μάντζιος στον Αναστασίου

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το καλοκαίριο. Ο 32χρονος επιθετικός αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του πριν από λίγα χρόνια στο «τριφύλλι» με τον Τεν Κάτε να είναι τότε στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, σημαντικό ρόλο στο ενδιαφέρον των «πρασίνων» παίζει το γεγονός ότι ο Έλληνας φορ παίζει στην περιοχή, είναι τεχνίτης και μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x