Stoiximan Super League

Αμυντικός από... Σεπτέμβρη στον Ατρόμητο

Αν και δεν αποτέλεσε πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης, ο Ατρόμητος φαίνεται πως τελικά θα χρησιμοποιήσει και τη διορία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές για την απόκτηση σέντερ μπακ.

Δύσκολα θα καταφέρει να προχωρήσει σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού ο Ατρόμητος μέχρι τη Δευτέρα που εκπνέει η διορία για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, αφού όλες οι λύσεις που προτάθηκαν και εξετάστηκαν είτε απορρίφθηκαν είτε δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους (από οικονομικούς μέχρι αγωνιστικούς).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών αποφάσισαν να κάνουν… χρήση και της διορίας που υπάρχει για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, δηλαδή μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, αφού όπως λέγεται «δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε».

Αυτά τα δεδομένα πολύ δύσκολα θα αλλάξουν, εκτός αν αλλάξει εντελώς το σκηνικό και προκύψει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά οι 20 παίκτες που έχει επιλέξει από χθες ο Μιχάλης Γρηγορίου, προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο, στην συνέχεια γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις και αμέσως μετά αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος».

Τέλος, στην εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Βασίλης Μπάρκας ενόψει της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στις 7/9/2015, η οποία αποτελεί και την πρεμιέρα της Εθνικής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015-2017.

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 1/9/2015 και έως την Κυριακή 6/9/2015 οπότε και θα αναχωρήσει για Ελβετία, που θα είναι η βάση της, θα προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x