Ισπανία

Αν είχαμε σήμερα «Clasico» (pic)

Ποιος θα κέρδιζε σε ένα πρόωρο «Clasico»; Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία του με πολλές απουσίες και η Marca αναρωτιέται ποιος θα ήταν ο νικητής αν ο αγώνας γινόταν σήμερα.

Με πολλούς από τους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα να βρίσκονται σε διακοπές, λόγω Euro και Copa America, η ισπανική Marca παρουσιάζει τις δύο ομάδες όπως θα παρατάσσονταν αν το «Clasico» διεξαγόταν αυτόν τον καιρό.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θα υπολόγιζε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Σέρχιο Ράμος, ενώ από την πλευρά του Λουίς Ενρίκε θα απουσίαζαν οι Νεϊμάρ, Σέρχιο Μπούσκετς και Λιονέλ Μέσι.

Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, έχοντας μόλις εννιά παίκτες από την πρώτη ομάδα, με τους υπόλοιπους να είναι από την δεύτερη ή τις ακαδημίες και να έχουν συμπληρωματικό ρόλο.

Στον αντίποδα, οι Μαδριλένοι έχουν περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους, όπως ο Μαρσέλο, ο Βαράν, ο Μπενζεμά, ο Ίσκο και ο Μοράτα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στην άμυνα, η οποία θα έχει να αντιμετωπίσει το Λουίς Σουάρες και τον Σέρχι Ρομπέρτο.

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x