Ιταλία

«Αν έχεις δέκα Ναϊνγκολάν, έχεις μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πριν τον ημιτελικού Κυπέλλου της Ρόμα με τη Λάτσιο αποθέωσε τον Ράτζα Ναϊνγκολάν με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Η απόδοση του Ναϊνγκολάν είναι εξωπραγματική τις τελευταίες εβδομάδες και ο Σπαλέτι σε δηλώσεις του αποθέωσε το «σπάνιο τέρας» -όπως τον χαρακτήρισε-, ο οποίος έχει πέντε γκολ και δύο ασίστ στους τελευταίους έξι αγώνες.

«Είναι δύσκολο να βρεις τα κατάλληλα επίθετα για να τον χαρακτηρίσεις, ίσως να είναι η εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Αν έχεις δέκα σαν αυτόν, έχεις μία πολύ δυνατή ομάδα», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ρόμα.

«Ο Ναϊνγκολάν προσαρμόζεται σε οτιδήποτε. Αν του πω να κάνει κάτι, το κάνει. Αν του ζητήσω περισσότερα, θα δώσει ακόμη παραπάνω. Αν τον βάλεις μπροστά από τους αμυντικούς, διπλασιάζει την ποιότητα εκεί, μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορους ρόλους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ιταλός τεχνικός.

«Μπορεί να σκοράρει και μπορεί να μαρκάρει έναν παίκτη σε όλο το γήπεδο. Συνήθως, ένας παίκτης μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα καλά. Ο Ράντζα, όμως, μπορεί να ντριμπλάρει, αλλά και να μαρκάρει δέκα αντιπάλους. Είναι ένα σπάνιο τέρας», τόνισε ο Σπαλέτι.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x