Αγγλία

«Αν ήμουν ο Βενγκέρ θα τον είχα διώξει»

«Επίθεση» στον Μεσούτ Οζίλ εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ Εμμάνουελ Πετίτ, σε δηλώσεις του στο «SFR Sport».

Ο Εμμανουέλ Πετίτ δήλωσε στο "SFR Sport" ότι θα έδιωχνε τον Μεσούτ Οζίλ από την Άρσεναλ, αν ήταν στη θέση του Αρσέν Βενγκέρ, όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης του συλλόγου Εμμανουέλ Πετίτ, τονίζοντας πως ο Γερμανός δεν βρίσκεται πλέον στο ίδιο επίπεδο που ήταν, όταν αποκτήθηκε από τους Λονδρέζους.

«Πάει πολύς καιρός που έκανε ένα καλό παιχνίδι και που πραγματικά βοήθησε την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου.

«Δε νομίζω οτι ο Οζίλ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με εκείνο που βρισκόταν όταν αποκτήθηκε από τον σύλλογο. Μπορεί να παίξει καλά για ένα παιχνίδι και έπειτα να ξαναδούμε μια σωστή εμφάνιση μετά απο 4-5 βδομάδες», συμπλήρωσε ο Γάλλος.

Η έντονη όμως κριτική έγινε εν τέλει επίθεση: «Αυτό το οποίο με απογοητεύει περισσότερο για εκείνον είναι η ηττοπάθεια, η οποία τον διακατέχει κάθε φορά που μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το χειρότερο όμως είναι οτι το συναίσθημα αυτό το μεταδίδει και στους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά ο Βενγκέρ συνεχίσει να τον έχει στη βασική εντεκάδα, όμως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα του έλεγα να ανοίξει τη πόρτα και να φύγει».

Στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ το κλίμα είναι πολύ άσχημο μετά το βαρύ 4-0 με το οποίο ηττήθηκαν οι «κανονιέριδες» από τη Λίβερπουλ με τον 28χρονο να απολογείται στους φιλάθλους μέσω του προσωπικού του λογαριαμσού στο instagram.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x