Stoiximan Super League

Αναβαθμίστηκε ο Τοπολιάτης στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Τοπολιάτης, γιος του άλλοτε αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ επί Γκιρτζίκη, Βαγγέλη Τοπολιάτη, είναι ο νέος προπονητής της Κ-20 του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Τοπολιάτης είναι ο νέος τεχνικός της Κ20 του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών.

Ο γιος του άλλοτε αναπληρωτή προέδρου στην ΕΠΟ επί Γκιρτζίκη, Βαγγέλη Τοπολιάτη, βρισκόταν μέχρι πρότινος στην Κ15 του συλλόγου, αλλά πλέον ο ρόλος του αναβαθμίστηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από την διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού γίνεται γνωστό ότι προπονητής στην ομάδα Νέων (Κ20) αναλαμβάνει ο Νίκος Τοπολιάτης και στην ομάδα των Παίδων (Κ15) ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ο Νίκος Τοπολιάτης ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός της Κ15 και από σήμερα ξεκίνησε να προπονεί την Κ20. Θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Super League K20 με τον Ατρόμητο το Σάββατο (12:00) στον Ρέντη.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης ήταν προπονητής στην Κ16 και στην Κ13 της Ακαδημίας και θ’ αντικαταστήσει τον Νίκο Τοπολιάτη στην Κ15. Ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή (11:00) με την ΑΕΚ στα Βριλήσσια στον αγώνα της 17ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K15.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x