Stoiximan Super League

Ανάβει φωτιές η AS: «O Αραούχο θέλει να γυρίσει τον Γενάρη στη Λας Πάλμας»!

Φωτιές… από το πουθενά ανάβει η «AS». Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να φύγει από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο και να επιστρέψει στη Λας Πάλμας αφού του λείπει η οικογένειά του!

Θέμα από το… πουθενά στην ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο. Όπως αναφέρει η «ΑS», ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Ένωση και μάλιστα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας, ο «Chino» έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι ζει μακριά από την οικογένειά του η οποία κατοικεί στα Κανάρια Νησιά και θα ήθελε να επιστρέψει στη Λας Πάλμας, από την οποία παραχωρήθηκε στους κιτρινόμαυρους με νέο δανεισμό το προηγούμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στα προβλήματα απειθαρχίας που είχε στη θητεία του στον ισπανικό σύλλογο, και τονίζεται πως ο παίκτης είναι πρόθυμος -προκειμένου να γυρίσει- να υπογράψει ένα συμφωνητικό με πολύ αυστηρούς όρους.

Τέλος, το ρεπορτάζ της «AS» αναφέρει πως η Λας Πάλμας έχει στο ρόστερ της μόλις δύο επιθετικούς (τον Καλέρι και τον Ρεμί) και ο Αραούχο θα ήταν μια «τέλεια προσθήκη». Πάντως ξεκαθαρίζεται πως τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση θα τον έχει ο Πάκο Χέμεθ, που θα αναλάβει τις επόμενες μέρες την ομάδα, αν και τονίζεται πως ο πρόεδρος της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του Αργεντινού επιθετικού.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x