Στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 θα συζητηθεί η προσφυγή κατά της ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς το ΣτΕ ανέβαλε την εκδίκασή της, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (18/10).

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για προσφυγή, που έχουν καταθέσει δύο ιδιώτες κατά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, η οποία είχε εγκριθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος και είχε συμπεριληφθεί στο φάκελο έκδοσης της άδειας του γηπέδου.

Εισηγητής στην εν λόγω υπόθεση έχει αναλάβει ο κ. Χρήστος Ντουχάνης, ο οποίος ήταν εισηγητής και στην προηγούμενη προσφυγή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, όταν η Ολομέλεια του ΣτΕ δικαίωσε την Ένωση, κρίνοντας συνταγματικό τον νόμο για την «Αγιά Σοφιά».

Στον «δικέφαλο» αισιοδοξούν ότι θα δικαιωθούν για άλλη μια φορά, αλλά θα προτιμούσαν αυτό να συμβεί άμεσα. Όπως και να έχει, λόγω του μεγάλου αριθμού υποθέσεων που εκκρεμούν, η συζήτησή αναβλήθηκε για τις 7 Φεβρουαρίου του νέου έτους.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ