Stoiximan Super League

Αναβλήθηκε το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για τον τελικό

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Η συνεδρίαση όπου επρόκειτο να συζητηθεί το πώς θα χωρέσει ο τελικός στο πρόγραμμα των πλέι-οφ αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα.

Συνεχίζονται τα επεισόδια στο σίριαλ της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.

Μετά το αδιέξοδο στο θέμα του προγράμματος, για το μεσημέρι της Παρασκευής είχε οριστεί έκτακτο ΔΣ στα γραφεία της διοργανώτριας, όπου θα συζητείτο το πώς θα βρεθεί λύση.

Το γεγονός ωστόσο ότι όλοι οι συμμετέχοντες δεν προλάβαιναν να εκδώσουν εισιτήρια για να ταξιδέψουν από τις έδρες τους στην Αθήνα οδήγησε στην απόφαση να αναβληθεί η συνεδρίαση για την προσεχή Δευτέρα.

Βέβαια ως τότε θα πρέπει να έχουν υπάρξει αποφάσεις για τον τελικό και η απαραίτητη αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο να δρομολογηθεί χωρίς τη συμμετοχή της διοργανώτριας του πρωταθλήματος (και πιο συγκεκριμένα με τον μη ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο για σήμερα Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/05/2016 στις 14.00 στα γραφεία της SuperLeague».

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

2.Διάφορα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x