Κύπελλο Ελλάδας

Αναβολή στην κλήρωση του Κυπέλλου λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα!

Η προγραμματισμένη για τις 11:30 κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αναβλήθηκε για την Τρίτη (21/03), καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η προγραμματισμένη για τις 11:30 κλήρωση του Κυπέλλου για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα πάρουν μέρος ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αναβλήθηκε, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Η διαδικασία αναμένεται να γίνει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τρίτη (21/03) την ίδια ώρα (11:30).

Το τηλεφώνημα έγινε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της κλήρωσης και ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, όπως και έγινε άμεσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ώστε να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι χώροι και να επιστρέψουν όσοι είναι παρόντες για να ξεκινήσει η διαδικασία με μικρή καθυστέρηση. Ωστόσο, τελικά αναβλήθηκε η κλήρωση και στον χώρο θα βρεθούν οι πυροτεχνουργοί για να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ που βγήκε λίγο μετά τις 12:30 αναφέρει: «Για την Τρίτη 21/3/2017 και ώρα 11:30 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή μετατέθηκε η κλήρωση, για την ημιτελική φάση καθώς και την τυπικά γηπεδούχο στον τελικό αγώνα, του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-17, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 17/3/2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο και αναβλήθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x