Super League 2

Ανάκληση πιστοποιητικού για τα Χανιά-Στον αέρα το ματς με Άρη

Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΑΟ Χανιά στη Football League αποφάσισε η ΕΕΑ. Στον αέρα ο προσεχής αγώνας με τον Άρη και η συμμετοχή της ομάδας στο υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Το αίτημα 15ημερης προθεσμίας του ΑΟ Χανιά για να καλυφθεί το ποσό της εγγυητικής επιστολής, που είχε καταπέσει λόγω οφειλών, δεν έγινε δεκτό και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του στη Football League.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Κρητικοί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας από το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Αν, ωστόσο, καλύψουν άμεσα τις οφειλές τους, ίσως να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής. Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x