Αγγλία

Ανακοινώνει Λούκας η Άρσεναλ!

Θέμα ωρών η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ, με τον Ισπανό να μένει εκτός αποστολής της Λα Κορούνια για να… τελειώσει το deal. Έρχονται τα τεράστια κέρδη για ΠΑΟΚ.

Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Πέρεθ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Λα Κορούνια για την καταβολή της ρήτρας, ύψους 20 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπέτις. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πήρε άδεια από τη διοίκηση… φωτογραφίζοντας ουσιαστικά το deal με τον λονδρέζικο σύλλογο.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει για Αγγλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικά κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του –απόρροια των… εξωπραγματικών περσινών εμφανίσεών του στη Γαλικία- το οποίο φυσικά θα τον «φτιάξει» και οικονομικώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος του βορρά» διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης του Λούκας Πέρεθ. Κάτι που σημαίνει πως από τα 20 εκατ. ευρώ που θα κοστίσει η επικείμενη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, τα έξι θα μπουν στα ασπρόμαυρα ταμεία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x