Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Μεριά και έρχονται οι επόμενοι!

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάει για τον Κούκα, τον Γουίλιαν Αράο και υπάρχουν πληροφορίες για τον Τίτο της Λεγανές.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Γιασίν Μεριά. Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα με την Σφαξιέν έναντι 1,8 εκατ. ευρώ και με τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας που ρίχνει αυλαία την Κυριακή.

Επόμενος για να περάσει τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ παρουσιάζεται ο Αχμέτ Χασάν Κούκα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Μπράγκα αποτελεί τον «Νο1» στόχο για να ενισχύσει την επίθεση και αποτελεί παίκτη που έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την πορτογαλική αγορά. «Σύμμαχος» στην υπόθεση είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει αναλάβει γενικότερα δουλειές και με τον Ολυμπιακό και με Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 25χρονος παίκτης βρίσκεται «με τις βαλίτσες στα χέρια για την Αθήνα», ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η ομάδα του περιμένει προσφορά κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ το 50% κατέχει η Ρίο Άβε.

Ο τρίτος για τον οποίο αποδεδειγμένα υπάρχουν διαπραγματεύσεις είναι ο Γουίλιαν Αράο. Οι Πειραιώτες, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ανέβασαν την προσφορά τους για τον Βραζιλιάνο (3-3,5 εκατ. ευρώ) και πιέζουν την Φλαμένγκο για θετική απάντηση.

Πάντως, στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει και ο Μαριάνο Μπαρέιρο της Ράσινγκ, έχοντας ανοίξει ήδη επαφές με τους Αργεντινούς για τον 23χρονο άσο ο οποίος μπορεί να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου, παίζοντας και ως σέντερ μπακ.

Εν τω μεταξύ, ισπανικά ρεπορτάζ θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Τίτο της Λεγανές. Πρόκειται για τον 33χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Γκερέρο που αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό και σίγουρα θα έχει ενημερωθεί για τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x