Stoiximan Super League

Ανακοινώνει προπονητή προσεχώς ο Ολυμπιακός

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν τρέχει με γοργούς ρυθμούς εσχάτως και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα του προπονητή. Τι ισχύει με Ρεμί Γκαρντ, το κλίμα για τον Τάκη Λεμονή.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει και εντείνει τις προσπάθειές του για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν κάνει δικό τους τον αριστερό μπακ, Λεονάρντο Κούτρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι έτοιμοι να επαναφέρουν τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Ωστόσο, το πιο σημαντικό θέμα είναι το ποιος θα χτίσει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Φαίνεται ότι οριστικές εξελίξεις θα σημειωθούν τις προσεχείς ημέρες, καθώς άλλωστε τις είχε προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο μετά το τέλος του 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Super League, με το οποίο «κλείδωσε» ο τίτλος. Φημολογείται ότι ο Ρεμί Γκαρντ θα αναλάβει τα ηνία και ότι θα είναι στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» από την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι οριστικό ακόμη. Την Πέμπτη υπήρξε δημοσίευμα στην «Equipe» που ανέφερε ότι η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον προορίζει για μια θέση στις εθνικές ομάδες.

inner

Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κι άλλος σοβαρός υποψήφιος, ο οποίος θα είναι επίσης από το εξωτερικό.

Φυσικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Τάκη Λεμονή πρώτα. Από την αρχή που ανέλαβε δεν ήταν ξεκάθαρο για πόσο καιρό προορίζεται να μείνει στην τεχνική ηγεσία και δεν υπήρχε κάποια σχετική αναφορά στην ανακοίνωση που βγήκε τον περασμένο Μάρτιο. Στον σύλλογο του Πειραιά, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το έργο που έχει κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας δύσκολη αποστολή.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x