Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Ζησόπουλο ο Ατρόμητος

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Ζησόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια έφτασε ο Ατρόμητος ενισχύοντας τα μετόπισθεν με τον πρώην αρχηγό του Αστέρα– Το ενδιαφέρον είχε αποκαλύψει το sportfm.gr από τις 23/4.

Έτοιμος να ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι είναι ο Ατρόμητος μετά τη συμφωνία με τον Νικολά Ντιγκινί, καθώς οι Περιστεριώτες δρώντας πολύ γρήγορα, συμφώνησαν με τον Γιώργο Ζησόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το sportfm.gr από τις 23/4, ο Ατρόμητος είχε στη λίστα του τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και ως αμυντικό χαφ και τελικά αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτησή του, παίρνοντάς τον μέσα από τα χέρια του Πανιωνίου που «πάλευε» αρκετές εβδομάδες την απόκτησή του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση το μέλλον του Πάπε Εμπόου που δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Πλέον, στο μεταγραφικό κάδρο του Ατρόμητου μπαίνει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αντονί Λε Ταλέκ.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x