Stoiximan Super League

Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια ο Λυμπερόπουλος

Έρχεται η ανακοίνωση για Λυμπερόπουλο. Θέμα χρόνου (μπορεί και ωρών) είναι πλέον η επισημοποίηση της επιστροφής του παλαίμαχου επιθετικού στην ΑΕΚ, όπου θα αναλάβει πόστο-κλειδί.

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος.

Τυπικό θέμα αποτελεί πλέον η έναρξη νέας συνεργασίας της Ένωσης με τον Καλαματιανό, που θα αναλάβει τα καθήκοντα του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και όχι μόνο.

Οριστικές εξελίξεις έχουν σημειωθεί ουσιαστικά από το απόγευμα της Πέμπτης, όπως σας ενημέρωσε το sport-fm.gr και απλά απομένει η σχετική ανακοίνωση, η οποία πιθανότατα θα έρθει εντός της ημέρας.

Έτσι, ο «Λύμπε» θα βρεθεί στους «κιτρινόμαυρους» τρία χρόνια μετά την προηγούμενη παρουσία του στον σύλλογο. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, καθώς πέραν το ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα έχει κεντρικό ρόλο και θα είναι ο άνθρωπος κάτω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο αγωνιστικό τμήμα.

Στην ΑΕΚ φαίνεται ότι «ψήνονται» και άλλες αλλαγές, που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου και της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, αλλά προς το παρόν δεν αναμένεται να σημειωθούν άλλες εξελίξεις εκτός από την επιστροφή του Λυμπερόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x