Stoiximan Super League

Ανακοινώνεται ο Μποκανί, έπεται συνέχεια

Μέσα στη μέρα ολοκληρώνεται και τυπικά η απόκτηση του Ντιεμερσί Μποκανί από τον Ολυμπιακό. Άμεσα οι εξελίξεις στα υπόλοιπα μεταγραφικά. Παίζει δυνατά του Οφόε.

Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί τυπικά η μετακίνηση του Ντιεμερσί Μποκανί στον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος φορ έφτασε χθες το μεσημέρι, έκανε ένα μέρος των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, ενώ σήμερα θα ολοκληρώσει τις υπόλοιπες και θα ανακοινωθεί. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναχωρήσει άμεσα για την Αυστρία, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι.

Όσον αφορά στο καθεστώς υπό το οποίο αποκτάται ο 31χρονος άσος, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Όπως αναφέρεται, ωστόσο, στο εξωτερικό το πιθανότερο είναι η Ντιναμό Κιέβου να επέκτεινε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο, μέχρι το 2019, και να τον έδωσε δανεικό στους «ερυθρόλευκους» για την προσεχή σεζόν με οψιόν αγοράς.

Με την προσθήκη του Μποκανί κλείνει το «μέτωπο» του επιθετικού και ο Ολυμπιακός φουλάρει για τις υπόλοιπες ανάγκες του, που αφορούν στην απόκτηση ενός σέντερ μπακ, ενός αριστερού μπακ, καθώς και ενίσχυση στις θέσεις του άξονα και των εξτρέμ.

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε είναι ισχυρή υποψηφιότητα για τη μεσαία γραμμή. Ο Βέλγος απέρριψε πρόταση ανανέωσης από τη Λέγκια και από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο οι Πολωνοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός φέρεται θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Φενέρμπαχτσε που έχει… γερό πορτοφόλι.

Όσον αφορά στη θέση του αριστερού μπακ, στη λίστα βρίσκονται ο Ελισέου της Μπενφίκα και ο Μεντί της Χάβρης, αλλά όχι μόνο. Για τον εξτρέμ, οι περιπτώσεις των Βάις και Κάμπελ είναι πολύ ακριβές και ίσως γι’ αυτό έρχεται στο προσκήνιο η πιο προσιτή λύση του Μεντί Καρσελά. Ο 27χρονος Βέλγος με μαροκινές ρίζες μετακινήθηκε πέρσι από την Μπενφίκα στη Γρανάδα (έναντι 4 εκατ. ευρώ), με την οποία πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ δεσμεύεται μέχρι το 2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x