Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε αποστολή για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες που υπολογίζει αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναχωρήσει ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή για την Ολλανδία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 31 ατόμων που θα βρεθούν στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτό, δε βρίσκονται ο Τζάλμα Κάμπος, που βρίσκεται υπό πώληση στην Τουρκία, ο Δημήτρης Χατζιησαΐας, που ενημερώθηκε την Πέμπτη πως δεν υπολογίζεται και θα δοθεί δανεικός, όπως και ο Αργκις Κάτσε, που οδεύει προς Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Γιάννη Μυστακίδη, ενώ δεν είναι φυσικά παρόντες οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αμρ Ουάρντα που αγωνίζονται στο Μουντιάλ. Παρών και ο νεαρός μέσος Μπαλογιάννης της δεύτερης ομάδας, που ανανέωσε την Τετάρτη με τους "ασπρόμαυρους".

Ο Λεό Ζαμπά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή την Παρασκευή και μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του, εν αναμονή των μεταγραφών του σέντερ φορ, του παίκτη στον άξονα και ίσως ενός αριστερού μπακ.

Αναλυτικά, η αποστολή: Γλύκος, Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος, Κίτσιου, Χαρίσης, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής με πτήση για το Ντίσελντορφ κι, από ‘κει, θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x