Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε και τρίτο φιλικό ο Ατρόμητος

Φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα δώσει ο Ατρόμητος, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, έπειτα από την οριστικοποίηση των ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ακόμα ένα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, έπειτα από εκείνα κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα φιλοξενηθούν από τον Λεβαδειακό στις 6 Αυγούστου, ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αναζητείται αντίπαλος για ακόμα μία αναμέτρηση στις 13 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οριστικοποιήθηκε σήμερα η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα που θα δώσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τo νέο πρωτάθλημα.

Αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι ο Λεβαδειακός στις 6 Αυγούστου. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λιβαδειάς και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 20 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (21.00) και στις 10 Αυγούστου τον ΠΑΟΚ (20.00). Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Σε εκκρεμότητα είναι η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με προτεινόμενη ημερομηνία την 13η Αυγούστου ενώ η ομάδα μας θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια στο Πήλιο κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x