Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Κούσα η Λάρισα

Στην απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού, Γιώργου Κούσα, που αγωνιζόταν τα περασμένα χρόνια στον Παναιτωλικό, ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Ακόμη μια μεταγραφή για την ΑΕΛ. Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού, Γιώργου Κούσα, ο οποίος τα περασμένα χρόνια αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2 χρόνια του 34χρονου αμυντικού Γιώργου Κούσα.

Λίγο αργότερα μίλησε και στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ:


«Έμεινα ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και χάρηκα πολύ όταν άκουσα ότι ο κ. Κούγιας ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου. Γνωρίζω την ΑΕΛ και θέλω να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Δεν μου είχε γίνει ποτέ πρόταση από την ΑΕΛ στο παρελθόν και χαίρομαι που θα αγωνιστώ εδώ», είπε αρχικά.

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο: «Ξεκίνησα από τις μικρές ηλικίες του Άρη. Εκεί έμεινα για τέσσερα χρόνια. Έξι μήνες πήγα στην Καλαμαριά. Συναντήθηκα με τον κ. Κούγια στα Γιάννενα και στη συνέχεια πήγα στο Αγρίνιο όπου έπαιξα για επτά χρόνια».

Για την πρόταση που του έκανε η ΑΕΛ: «Αυτές τις μέρες έγινε η πρόταση. Είπα αμέσως το ναι και ήθελα να συζητήσω με τον πρόεδρο πριν υπογράψω. Όλα πήγαν καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x