Αγγλία

Ανακοίνωσε Ντανίλο η Μάντσεστερ Σίτι

Την απόκτηση του Ντανίλο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Βραζιλιάνος πρώην πλέον δεξιός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντανίλο αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι για τη νέα σεζόν. Η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 36 εκατ. ευρώ.

«Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και άλλους συλλόγους, αλλά δική μου φιλοδοξία ήταν να παίξω υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μόλις έμαθα το ενδιαφέρον του, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα και να γνωριστώ με τους καινούργιους μου συμπαίκτες».

Ο Ντανίλο αγωνίστηκε δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2015 και σε αυτή την διετία είχε συνολικά 55 συμμετοχές, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δύο Champions League, ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x