Super League 2

Ανακοίνωσε Όγκμποε ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Μάριου Όγκμποε ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον 22χρονο φορ που είναι γεννημένος στην Ελλάδα αλλά έχει ρίζες από Νιγηρία να υπογράφει για τρία χρόνια.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Μάριος Όγκμποε. Ο 22χρονος φορ, που έχει μητέρα Ελληνίδα και πατέρα από τη Νιγηρία, υπέγραψε για τρία χρόνια με την ομάδα του Ηρακλείου.

«Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ΟΦΗ είναι για μένα ένα μεγάλο σκαλοπάτι και πιστεύω ότι με αυτήν την ομάδα, θα πετύχω πολλά πράγματα. Ονειρο μου είναι να παίξω στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ», τόνισε.

«Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και αμέσως ήμουν θετικός. Μίλησα με τον κ. Πολεμαρχάκη και του εξέφρασα αμέσως την επιθυμία να έρθω στον ΟΦΗ. Ετσι, όλα πήραν το δρόμο τους. Θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό η εικόνα στις εξέδρες και η ατμόσφαιρα του γηπέδου στον αγώνα με τον Φωστήρα φέτος. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εκπληκτικός. Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω και εγώ τέτοιες όμορφες στιγμές».

H ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Μάριο Ογκμποε, για τα επόμενα τρία χρόνια».

Την συμφωνία με τον Μάριο Ογκμποε για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του σε προσύμφωνο με τον ΟΦΗ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Ογκμποε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν αντίπαλος του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Φωστήρα.

Εχει ύψος 1μ88 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ποιός είναι

Ο Μάριο Ογκμποε γεννήθηκε στις 10/10/1994 στην Αθήνα. Εχει μητέρα Ελληνίδα και πατέρα απο την Νιγηρία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Νέας Ιωνίας και αργότερα σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα σε Δ’ και Γ’ Εθνική. Πέρσι το καλοκαίρι πήγε στον Φωστήρα (Γ’ Εθνική), όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x