Γερμανία

Ανακοίνωσε προπονητή η Βόλφσμπουργκ

Ο Μάρτιν Σμίντ είναι εκλεκτός της διοίκησης της Βόλφσμπουργκ για την θέση του πρώτου προπονητή και θα είναι ο διάδοχος του Άντριες Γιόνκερ.

Την πρόσληψη του Μάρτιν Σμίντ για τη θέση του προπονητή της ομάδας ως το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε η διοίκηση της Βόλφσμουργκ.

Ο Ελβετός προπονητής θα αποτελέσει τον διάδοχο του Άντριες Γιόνκερ, ο οποίος αποχώρησε σήμερα και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «λύκων» στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης το βράδυ της Τρίτης (19/9).

«Δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να αποδεχθώ την πρόταση της Βόλφσμπουργκ. Μόλις λίγες ώρες μετά την αρχική μας επικοινωνία, έβαλα την υπογραφή μου στην συμβόλαιο. Δεν είναι μυστικό πως η ομάδα με είχε πλησιάσει πριν μερικούς μήνες, ωστόσο αρνήθηκα την προσφορά λόγω σεβασμού και εμπιστοσύνης στην τότε ομάδα Μάιντς. Είμαι ανυπόμονος για την νέα πρόκληση, ωστόσο δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις μπροστά μας» ήταν τα λόγια του 50χρονου προπονητή.

Ο Σμιντ βρισκόταν από το 2015 στην τεχνική ηγεσία της Μάιντς από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάιο και πλέον επιστρέφει στους πάγκους για να αναλάβει τις τύχες της Βόλφσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x