Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Σίλντενφελντ η Ντιναμό

Επιστρέφει και επίσημα το καλοκαίρι στην Κροατία ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία της με τον -για λίγο ακόμα- άσο του Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε.

Το κεφάλαιο Σίλντενφελντ για τον Παναθηναϊκό έκλεισε το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως ο παίκτης αρνήθηκε την προσφορά του τριφυλλιού και το βράδυ της Δευτέρας ο ίδιος άνοιξε την πόρτα στο νέο!

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ λοιπόν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού για τα επόμενα τρία χρόνια, με ισχύ φυσικά απ' το προσεχές καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος απ' τους πράσινους.

Ο «Σίφο» είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2007-08 στην ομάδα της πατρίδας του και επιβεβαιώθηκε πως στόχος του ήταν να επαναπατριστεί (και) για οικογενειακούς λόγους.

Αφού γίνεται μια μίνι αναφορά στο βιογραφικό του, ο κροατικός σύλλογος τον καλωσορίζει, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς ολοκληρώθηκε η υπόθεση. Από την αρχή των διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Ντιναμό, ήξερα πως ήθελα να γυρίσω πίσω και συμφωνήσαμε γρήγορα. Έχω παίξει και στο παρελθόν στο Μάξιμιρ και γνωρίζω την ομάδα. Πλέον είμαι πολύ πιο έμπειρος, είμαι καλύτερος παίκτης και είμαι σίγουρος πως έχω ακόμα πολλά να δώσω. Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση για μένα. Είμαι βέβαιος πως μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στο κλαμπ», ήταν τα λόγια του Σίλντενφελντ μετά τις υπογραφές του τριετούς συμβολαίου του.

Ωστόσο, για την επιστροφή του Κροάτη στην ομάδα του Ζάγκρεμπ μίλησε και ο προπονητής της, Ζόραν Μάμιτς: «Ο Σίλντενφελντ είναι ένας γνωστός στόπερ που ήδη έχει αγωνιστεί στην Ντινάμο. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψει. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και θα παίξει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια, αφού θα αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Ανυπομονώ λοιπόν να τον έχω στην προπόνηση. Όλοι τον θέλαμε πολύ πίσω στην ομάδα και θα πω ξανά πως είμαι πολύ χαρούμενος που ο “Σίφο” επέστρεψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x