Γερμανία

Ανακοίνωσε τον Ντεμπελέ η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Είναι πλέον επίσημο: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2021.

Την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί βγήκαν νικητές στην κούρσα της απόκτησης του ταλαντούχου επιθετικού της Ρεν, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2021.

Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, «Ρεν και Μπορούσια έφθασαν σήμερα σε συμφωνία σχετικά με τους όρους της μεταγραφής», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν το κόστος του deal.

«Μπορεί να παίξει σχεδόν σε κάθε θέση της επίθεσης. Είναι δυνατός στο ένας εναντίον ενός, χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, είναι γρήγορος και επικίνδυνος μπροστά στην εστία. Απέρριψε αρκετές μεγάλες προτάσεις τους τελευταίους μήνες για να έρθει σε εμάς», αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίκαελ Ζορτς.

«Έδειξε χαρακτήρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Μας έδωσε την εντύπωση ότι δεν επιθυμούσε τίποτα άλλο, εκτός από το να παίξει στη ξεχωριστή ομάδα μας και το μοναδικό στάδιό μας», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

«Η Μπορούσια ενδιαφέρθηκε για μένα πριν από αρκετό καιρό, πάντα βρισκόμασταν σε στενή επαφή και αυτό ήταν κάτι που πραγματικά με εντυπωσίασε. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για το πρότζεκτ και την αθλητική ιδέα του συλλόγου. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε 80.000 θεατές στο Signal Iduna Park και να αγωνιστώ στο Champions League με τους νέους μου συμπαίκτες», ανέφερε από την πλευρά του ο Ντεμπελέ.

Ο 18χρονος ταλαντούχος πιτσιρικάς αγωνίζεται κατά βάση στο δεξί άκρο της επίθεσης, μπορεί όμως να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις. Φέτος είχε 12 γκολ και 5 ασίστ σε 25 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, επιδόσεις που του χάρισαν το βραβείο του κορυφαίου νέου παίκτη της Ligue 1.

Οι δηλώσεις του Βάτκσε




Το «τιτίβισμα» - ανακοίνωση της Μπορούσια Ντόρτμουντ




Δείτε τον εν δράσει:



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x