Αγγλία

Ανακοίνωσε Χεσούς Γκάμεθ η Νιούκαστλ

Παίκτης της Νιούκαστλ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χεσούς Γκάμεθ. Ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή για τις «καρακάξες», μετά τους Γκέιλ, Ρίτσι και Ζελς.

Ο Χεσούς Γκάμεθ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νιούκαστλ, για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των Άγγλων, την νέα σεζόν στην Premiership. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά από μια διετία στην Ατλέτικο θα δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά εκτός ισπανικών συνόρων έχοντας ως στόχο να επανέλθει μαζί με τις «καρακάξες» στην Premier League.

Ο Γκάμεθ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ, που δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, ανέφερε για τον συμπατριώτη του ότι «είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στις δύο πλευρές της άμυνας», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι πολύ έμπειρος, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και πάνω από όλα, είναι σωστός επαγγελματίας. Είμαι σίγουρος ότι θα ισορροπήσει την ομάδα».

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x