Stoiximan Super League

Ανακοίνωση Λαμίας για τα διαρκείας για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνει διευκρινίσεις για την αναμέτρηση (21:30) με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι έκλεισαν θέση με τα λεωφορεία που μισθώνει η ΠΑΕ για την μετάβαση τους στο Περιστέρι, πως η αναχώρηση θα γίνει από τις θύρες 1 και 2 του σταθμού των υπεραστικών ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (Ταϋγέτου 74) το Σάββατο (26/8) στις 16:00.

Τα λεωφορεία θα κάνουν μία 20λεπτη στάση στο «90» και οι φίλαθλοι θα αποβιβαστούν στον σταθμό του ηλεκτρικού «Κάτω Πατήσια».

Από εκεί ο προτεινόμενος τρόπος μετάβασης στο γήπεδο του Ατρόμητου είναι:
Με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο από τη στάση «Κάτω Πατήσια» μέχρι τον σταθμό «Αττική» και μετεπιβίβαση στην κόκκινη γραμμή του ΜΕΤΡΟ μέχρι τον σταθμό «Αγιος Αντώνιος». Από εκεί το γήπεδο είναι σε απόσταση 400 μέτρων μέσω των οδών Γούναρη-Κολοκοτρώνη-Μιαούλη.

Η αναχώρηση από το γήπεδο θα γίνει με τον ίδιο τρόπο, με τα λεωφορεία να περιμένουν τους φιλάθλους της ομάδας στον σταθμό «Κάτω Πατήσια».

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν πρόκειται για εκδρομή που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία αλλά, ουσιαστικά, για την πληρωμή από την ΠΑΕ του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής σε κάθε κάτοχο κάρτας διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας και περίμεναν υπομονετικά από το πρωί της Παρασκευής για την παραλαβή τους και τους οφείλουμε μία συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x