Γερμανία

Ανακοινώθηκε από την Μπόχουμ ο Διαμαντάκος

Ποδοσφαιριστής της Μπόχουμ είναι πλέον ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο.

Μετακομίζει στο Μπόχουμ ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Την απόκτηση του 24χρονου φορ που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Καρλσρούη (ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους) και σημείωσε 14 γκολ σε 50 ματς ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

«Η Μπόχουμ είναι ένας καλός προορισμός για Έλληνες επιθετικούς, όπως μας έχει δείξει το παρελθόν. Με τον Δημήτρη Διαμαντάκο, πήραμε έναν πραγματικό σέντερ φορ, καλό στο σκοράρισμα και στην εκτέλεση. Με αυτόν θα έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση και θα έχουμε μεγαλύτερη δυνατότητα να μπαίνουμε στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις ικανότητές του. Θα τον στηρίξουμε στην βελτίωσή του και είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Κριστιάν Χοκστάτερ.

Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν 2006-07 ο Φάνης Γκέκας βγήκε πρώτος σκόρερ της Bundesliga σημειώνοντας 20 γκολ με τη φανέλα της Μπόχουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x