Euro 2016

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Αγγλίας για το Euro

Τους 26 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Ρόι Χόντσον στην προεπιλογή της Αγγλίας για το Euro ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας. Εκτός ο Γουόλκοτ, μέσα Γουίλσιρ, Ντελφ και Ράσφορντ.

Την προεπιλογή της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας, με τον Ρόι Χόντσον να επιλέγει 26 ποδοσφαιριστές και να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους Μάρκους Ράσφορντ και Τζακ Γουίλσιρ.

Αναλυτικά η προεπιλογή των «τριών λιονταριών»

Τερματοφύλακες: Φρέισερ Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Τομ Χίτον (Μπέρνλεϊ)

Αμυντικοί: Ράιαν Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Ναθάνιελ Κλάιν (Λίβερπουλ), Ντάνι Ρόους (Τότεναμ), Κρις Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Έβερτον), Κάιλ Γουόλκερ (Τότεναμ)

Μέσοι: Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Φάμπιαν Ντελφ (Μάντσεστερ Σίτι), Ερίκ Ντιέρ (Τότεναμ), Ντάνι Ντρινκγουότερ (Λέστερ), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Άνταμ Λαλάνα (Λίβερπουλ), Τζέιμς Μίλνερ (Λίβερπουλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Άντρος Τάουνσεντ (Νιούκαστλ), Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ)

Τα «λιοντάρια» θα δώσουν τρία φιλικά πριν ταξιδέψουν στη Γαλλία, στα οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα «κόψει», ώστε να προκύψει η τελική 23άδα.

Το πρώτο θα είναι κόντρα στην Τουρκία στις 22/5 στο «Etihad», το δεύτερο στις 27/5 στο «Στάδιο του Φωτός» με αντίπαλο την Αυστραλία και η «πρόβα τζενεράλε» θα γίνει κόντρα στην Πορτογαλία στις 2 Ιουνίου, κόντρα στην Πορτογαλία στο «Γουέμπλεϊ».



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x