Αγγλία

Ανακοίνωσε Αφελάι η Στόουκ

Μετά από ένα άδοξο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, ο Ιμπραΐμ Αφελάι τα βρήκε με την Στόουκ, πέρασε από ιατρικά, υπέγραψε για δύο χρόνια και ταξιδεύει στο Εβιάν για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ιμπραΐμ Αφελάι στη Στόουκ. Ο διεθνής Ολλανδός και μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού, βρέθηκε σήμερα (27/7) στην Αγγλία, πέρασε από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία υπέγραψε για δύο χρόνια.

«Δεν είναι μυστικό ότι τον ήθελαν πολλές ομάδες κι είναι ένας λόγος παραπάνω που μας κάνει να ενθουσιαστούμε που έρχεται στην ομάδα» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Στόουκ, Τόνι, Σκόουλς και συμπλήρωσε:

«Το ίδιο ενθουσιασμένος είναι και εκείνος με την προοπτική να παίξει στην Premier League και το γεγονός ότι γνωρίζει αρκετούς από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα, χωρίς αμφιβολία θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί».

Ο 29χρονος εξτρέμ αποτελεί τo 8ο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα που προετοιμάζεται στο Εβιάν της Γαλλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x