Γ' Εθνική

Ανακοινώθηκε ο Κώτσιος

Επέστρεψε στον ΟΦΗ μετά από έντεκα χρόνια ο Ηλίας Κώτσιος, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την ανακοίνωσαν την απόκτηση του. «Είμαι σε καλή κατάσταση, έκανα προετοιμασία με τα Λεβαδειακό», δήλωσε.

Επισημοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Ηλία Κώτσιου στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε «κλείσει» από χθες τον 37χρονο στόπερ, σήμερα τον ανακοίνωσε και ο πολύπειρος παίκτης θα φορέσει ξανά τη φανέλα ύστερα από έντεκα χρόνια.

Η ανακοίνωση

Ο Ηλίας Κώτσιος επιστρέφει στον ΟΦΗ. Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός είπε το ναι στην πρόταση των ανθρώπων της κρητικής ομάδας και την Πέμπτη αναμένεται στο Ηράκλειο, για να ενταχθεί και επίσημα στις τάξεις του ΟΦΗ. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός με περίπου 300 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και αρκετά γκολ για αμυντικός (20) θα βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει φέτος στην Γ Εθνική. Ο Κώτσιος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έκανε προετοιμασία με το Λεβαδειακό και δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο διάστημα προσαρμογής. Ο Ηλίας Κώτσιος αναδείχθηκε από τον ΟΦΗ (1997-2004), πριν ξεκινήσει μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή σε Παναθηναικό (με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο), Λάρισα, Γιάννινα, Καλλονή και Λεβαδειακό. Επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από 11 χρόνια.

Ο παίκτης από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην ομάδα που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του, σε μια δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Γ Εθνική. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου δίνουν την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα και να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Είμαι σε καλή κατάσταση, έκανα προετοιμασία με τα Λεβαδειακό και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα, να μπώ γρήγορα στην ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x