Stoiximan Super League

Ανακούφιση: Απελευθερώθηκε ο Πουλίδο! (pics/video)

Τα ευχάριστα νέα στα οποία ήλπιζαν όλοι για τον Άλαν Πουλίδο ήρθαν το πρωί της Δευτέρας. Η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών στέφθηκε από επιτυχία και ο παίκτης απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του.

Το τέλος για το οποίο όλοι προσεύχονταν είχε το «θρίλερ» με τον Άλαν Πουλίδο.

Όπως άρχισαν να μεταδίδουν τα Μέσα του Μεξικού από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο επιθετικός του Ολυμπιακού που είχε πέσει θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, απελευθερώθηκε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών (στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, το αρμόδιο τμήμα για τις απαγωγές και η τοπική αστυνομία) στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.

Κατά τη διάρκειά της φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους έξι απαγωγείς (ο οποίος και συνελήφθη), ενώ μικρο-τραυματισμό αποκόμισε και ο ίδιος ο Πουλίδο. Γι’ αυτό τον λόγο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με την υγεία του.

Αφού κυκλοφόρησε λοιπόν η πρώτη φωτογραφία μετά τη απελευθέρωσή του (στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια στο σώμα του από την περιπέτεια), στη δημοσιότητα ήρθαν και στιγμιότυπα από το νοσοκομείο, όπου ο Πουλίδο παρουσιάστηκε καταπονημένος, αλλά και ανακουφισμένος από την ευτυχή κατάληξη.

Εκεί βρέθηκε και ο κυβερνήτης της περιοχής Ταμαουλίπας, που έκανε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το αίσιο τέλος της υπόθεσης, ενώ λίγο αργότερα ανακουφισμένος δήλωσε και ο επίσημος Ολυμπιακός, με τη θέση του να αναφέρει «Όλα καλά, ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν».












Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x