Stoiximan Super League

Ανακούφιση με Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

ΟΚ ο Φερνάντο Βαρέλα. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο 29χρονος στόπερ την Δευτέρα ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Πέντε παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ένα ευχάριστο νέο προέκυψε για τον ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος είχε αποχωρήσει (πιο πολύ για προληπτικούς λόγους) από το πρόγραμμα της Κυριακής έχοντας μυϊκούς σπασμούς στην ράχη, γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Λεβέκ, Κάνιας, Γλύκος, Μυστακίδης και Μπρκιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ουσιαστικά, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Ισπανού χαφ, που «τρέχει» για να προλάβει την αναμέτρηση (17/08) με την Όστερσουντ για τα play offs του Europa League, καθώς την Κυριακή έγινε γνωστό ότι ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη στη ρεβάνς με την Ολιμπίκ είναι θλάση.

Με άσπρα μπλουζάκια, για να προστατευθούν όσο μπορούν από τον ήλιο, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, υψηλής έντασης. Μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις με τρεξίματα, στην συνέχεια παιχνίδι κατοχής και transition, ενώ το τελευταίο κομμάτι περιελάμβανε μίνι δίτερμα επτά εναντίον επτά σε τερματοφύλακες σε κανονικές εστίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x