Stoiximan Super League

Ανακούφιση στον Ατρόμητο: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάντσον!

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται στον Ατρόμητο, καθώς έπειτα από μαγνητική που υποβλήθηκε ο Μάντσον, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί ρήξη χιαστού και η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα.

Περισσότερο και από... γκολ πανηγυρίζουν στον Ατρόμητο, τα νέα που προέκυψαν αναφορικά με τον τραυματισμό του Μάντσον.

Παρά τους αρχικούς φόβους, που έκαναν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα άφηνε τον παίκτη εκτός για περίπου έξι μήνες, από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός και έχει υποστεί αλλοίωση έσω μηνίσκου.

Αυτό σημαίνει ότι εκ των κορυφαίων παικτών του φετινού Ατρόμητου θα μείνει εκτός το πολύ για έναν μήνα και θα αρχίσει άμεσα τη διαδικασία της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευχάριστα νέα έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας Νασιμέντο Μάντσον.

Ο Μάντσον ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αρχικές ανησυχίες για ρήξη χιαστού δεν επιβεβαιώθηκαν έπειτα από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο παίκτης.

Η εξέταση βγήκε καθαρή με τον χρόνο επιστροφής του παίκτη στην ενεργό δράση να υπολογίζεται μεταξύ της μιας βδομάδας και τους ενός μήνα.

Ο Μάντσον αύριο Τρίτη θα ακολουθήσει αποθεραπεία στο Spa και την πισίνα του προπονητικού κέντρου και το απόγευμα θα εξεταστεί και πάλι από τον γιατρό της ομάδας κύριο Πισκοπάκη.

Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο επερχόμενο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x