Γερμανία

Σενάρια για Ντόρτμουντ και Πάουλο Σόουζα

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα, Πάουλο Σόουζα και Φιορεντίνα είναι κοντά στο «διαζύγιο» με ανθρώπους της Ντόρτμουντ να βρίσκονται στην Φλωρεντία έχοντας επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η έγκυρη Gazzetta dello Sport, Πάουλο Σόουζα και Φιορεντίνα είναι κοντά στα να χωρίσουν τους δρόμους τους. Το ρεπορτάζ ωστόσο δεν σταματά εδώ, καθώς αναφέρει πως άνθρωποι της Ντόρτμουντ έχουν ταξιδέψει στη Φλωρεντία και έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Πορτογάλο τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της γερμανικής ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

Ένα βήμα από το να πουν «αντίο» εμφανίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport τον Πάουλο Σόουζα και την Φιορεντίνα, με τον 47χρονο προπονητή να σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματα στην καριέρα του μακριά από τους «Βιόλα».

Όσο για τον επόμενο σταθμό; Όπως αναφέρει το άρθρο αυτός ενδέχεται να είναι η Ντόρτμουντ, με τον διευθυντή του κιτρινόμαυρου συλλόγου Μίκελ Πούλερ να διαμένει σε ξενοδοχείο της Φλωρεντίας κάνοντας ήδη τις πρώτες επαφές με τον Πορτογάλο.

Εδώ και εβδομάδες άλλωστε τα γερμανικά Μέσα έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον γεννημένο στις 30 Αυγούστου του 1970 προπονητή, ο οποίος – όπως αναφέρεται- είναι ο άνθρωπος που οι ιθύνοντες του γερμανικού κλαμπ έχουν επιλέξει για να «τρέξει» ένα νέο πρότζεκτ με στόχο ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει στην Μπουντεσλίγκα.

Την Πέμπτη υπήρξαν φήμες για δείπνο μεταξύ του πρωταθλητή Ευρώπης το 1997 με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ένα χρόνο αφού το είχε καταφέρει φορώντας αυτή της Γιουβέντους, με διοικούντες των Βεστφαλών, η αλήθεια όμως είναι πως ο Σόουζα ήταν εκτός πόλης γυρνώντας εν όψει της επιστροφής των παικτών της Φιορεντίνα στις προπονήσεις, οι πρώτες επαφές με τον αντιπρόεδρο Πούλερ ωστόσο αποτελούν πραγματικότητα.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x