Κύπελλο Ελλάδας

Αναλυτικά οι θύρες που θα πάρουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον τελικό, η διαφωνία Αστυνομίας-ΕΠΟ

Κοντά στους 40.000 θα είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου. Σε ποιες θύρες θα μοιραστούν οι οπαδοί ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Η διαφωνία Αστυνομίας-ΕΠΟ.

Ολοκληρώθηκε περίπου στη μια το μεσημέρι η (δεύτερη) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου και «κλείδωσαν» οι θέσεις που θα έχουν οι οπαδοί των δύο «δικεφάλων».

Συνολικά, στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περίπου 40.000 κόσμου στις κερκίδες, όπως ανέφερε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Από 17.196 εισιτήρια θα πάρουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα. Οι φίλοι της Ένωσης θα τοποθετηθούν στις θύρες 1,2,3,4,32, 33, 34, 35 και στη μισή 5. Αυτοί του «δικεφάλου του Βορρά» θα βρεθούν στις 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 και στη μισή 13. Η συγκέντρωση των φίλων του θα γίνει στις Αφίδνες και από εκεί η Αστυνομία θα τους συνοδεύει λίγους-λίγους στο γήπεδο.

inner
inner

Επιπλέον οι σύλλογοι θα πάρουν από 200 προσκλήσεις και 2.000 θα δοθούν στην ΕΠΟ και θα είναι για τις θύρες 23, 29, Ρ και VIP. Η Ένωση θα πάρει, για τα μέλη της διοίκησής της και τα υπόλοιπα στελέχη της, τη σουίτα που έχει συνήθως στο ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα της.

inner

Στο γήπεδο θα είναι συνολικά 800 άτομα security περίπου, ενώ σημειώθηκε διαφωνία ανάμεσα στην Αστυνομία και την ΕΠΟ, διότι πρότεινε η πρώτη να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα στην τάφρο που υπάρχει στο γήπεδο. Η ομοσπονδία δεν είναι σύμφωνη με αυτό το μέτρο, αλλά ο λόγος που προτάθηκε είναι ότι πρόκειται για σημείο όπου έχουν σημειωθεί συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς σε ντέρμπι.

Παράλληλα, θα μοιραστούν και οι δημοσιογράφοι και θα παρθούν μέτρα ασφαλείας και για τα (άκουσον-άκουσον) δημοσιογραφικά, ώστε να αποφευχθούν... παρατράγουδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x