Champions League

Άναμμα καπνογόνων σημαίνει τιμωρία έδρας για την ΑΕΚ!

Με κίνδυνο τιμωρίας της έδρας της για τα ευρωπαϊκά ματς απειλείται άμεσα η ΑΕΚ, η οποία σήμερα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και από τους φίλους της ΑΕΚ που θα πάνε σήμερα στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας των «κιτρινόμαυρων» είναι ορατός. Χωρίς υπερβολή. Στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εν όψει της αναμέτρησης (19:55) με την Μπάγερν Μονάχου, ο Ελβετός παρατηρητής του αγώνα, Ζακ Αντένεν, στάθηκε έκρουσε… καμπανάκι κινδύνου.

Στάθηκε στις εκθέσεις παρατηρητών στα τρία προηγούμενα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια (Σέλτικ, Βίντι, Μπενφίκα) της Ένωσης, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους. Τόνισε ότι σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη έκθεση για πυρσούς και βεγγαλικά, θα επιβληθεί αγωνιστική κεκλεισμένων από την UEFA στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, από την πλευρά της ΠΑΕ έχει τονιστεί το γεγονός στους οργανωμένους και η χαρακτηριστική ατάκα είναι «ούτε αναπτήρας σήμερα στο ΟΑΚΑ».

Παρακαλώ και για την προβολή σας. Ο Ελβετός παρατηρητής του αγώνα Ζακ Αντένεν στην πρωινή σύσκεψη της UEFA έκανε σημαντική αναφορά στο θέμα των καπνογόνων. Με βάση τις εκθέσεις των παρατηρητών στα τρία μέχρι σήμερα εντός έδρας με αποκορύφωμα το ματς με την Μπενφίκα, είναι δεδομένο ότι στην περίπτωση που θα έχουμε ανάλογη έκθεση για πυρσούς και βεγγαλικά θα υπάρξει αγωνιστική κεκλεισμένων από την UEFA. Η διοίκηση το έχει ήδη γνωστοποιήσει στους οργανωμένους της αυτό με την χαρακτηριστική ατάκα «ούτε αναπτήρας σήμερα στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x