Stoiximan Super League

Αναμονή για την επόμενη κίνηση του Παϊροτζ

Στασιμότητα παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες στην επικείμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Καμία εμπλοκή στις διαδικασίες για την αλλαγή σελίδας.

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες έχει παρουσιαστεί μια στασιμότητα στις εξελίξεις που αφορούν την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Βέβαια, η μεγαλύτερη ανησυχία προκύπτει για τον σχεδιασμό της ομάδας. Συγκεκριμένα, η καθυστέρηση του Παϊροτζ Πιεμπονγκσαντ να εγκρίνει τα συμβόλαια των Νταμπίοζα και Δώνη προκαλεί ερωτηματικά και φρενάρει τα πλάνα του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο(προετοιμασία, προπονητικό κέντρο, μεταγραφές κλπ).

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας, θα προκηρύξει την ΑΜΚ σε συνεννόηση με τον Ταιλανδό επιχειρηματία και θα περιμένει την ανταπόκριση του, που θα κρίνει τα πάντα…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παϊροτζ θα ξαναέρθει στην Ελλάδα όταν θα μπορεί να επικυρώσει με την κυβέρνηση μια σειρά συναλλαγών που αφορούν το επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x