Stoiximan Super League

Ανανεώνει Μάνταλο και πάει για μεταγραφή η ΑΕΚ

Διπλή κατεύθυνση έχει δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Παράλληλα με τη διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του, η ΑΕΚ κινητοποιείται και για ποιοτική μεταγραφή.

Τις κινήσεις της μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου έχει ήδη αποφασίσει η ΑΕΚ.

Η απώλεια του αρχηγού προκάλεσε μούδιασμα στην «Ένωση», ωστόσο δρομολογήθηκαν άμεσα οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα: Τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και της ομάδας.

Όπως γράφει λοιπόν η «Ώρα των σπορ», είναι διπλή η «αποστολή» που έχει αναθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Αφενός να υλοποιηθεί η εντολή που έδωσε το ίδιο κιόλας βράδυ του τραυματισμού να υπάρξει άμεσα συμφωνία για νέο συμβόλαιο, με όρους που θα ικανοποιούν όσο γίνεται περισσότερο τον αρχηγό.

Και αφετέρου να ξεκινήσει -σε συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ- η διαδικασία εναλλακτικής λύσης. Ανάλογα λοιπόν με τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο Ανδαλουσιανός στο δίμηνο μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και την εισήγηση που θα κάνει στη συνέχεια, θα αναζητηθεί λύση όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ποιότητα του Μάνταλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x