Αγγλία

Ανανεώνει με Άρσεναλ ο Εζίλ

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής και οι "κανονιέρηδες" φαίνεται να τα βρίσκουν στα χρήματα και εκτός απροόπτου η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Μεσούτ Εζίλ για ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται η διοίκηση της Άρσεναλ.

Ο 28χρονος άσος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε για να ανανεώσει με το ποσό των 390.000 ευρώ την εβδομάδα, την στιγμή που οι «κανονιέρηδες» του πρόσφεραν 312.000.

Οι απαιτήσεις του Εζίλ όμως έχουν πέσει σταδιακά και αυτό συμβαίνει, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει ως τώρα κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από άλλο σύλλογο, αλλά επειδή και ο ίδιος έδειξε πολύ ευδιάθετος και αγωνιστικά δραστήριος στην προετοιμασία.

Ο Βενγκέρ γνωρίζει ότι εάν δεν βιαστεί θα χάσει τον Γερμανό μέσο, καθώς μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αφού από τη 1η Ιανουαρίου θα είναι και τυπικά ελεύθερος.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Εζίλ βρίσκεται στους Λονδρέζους από το 2013, όταν αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 50 εκατ. ευρώ και έκτοτε έχει συμπληρώσει 116 συμμετοχές, 23 γκόλ και 42 ασίστ.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x