Ισπανία

Προσφέρει νέο συμβόλαιο σε Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα!

Μπορεί χθες να «έπαθε» Ντεγκρά και να έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες της Μπαρτσελόνα για κάτι θετικό στο «Μπαλαΐδος», ωστόσο οι Καταλανοί πιστεύουν πολύ τον Γερμανό κι ετοιμάζονται να του το δείξουν!

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει στον Μαρκ Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί χθες ο Γερμανός, που είναι αλήθεια πως έχει στο... αίμα του την γκέλα, να τα έκανε «μαντάρα» απέναντι στη Θέλτα –όταν «έπαθε» Ντεγκρά στο τέταρτο τέρμα των Γαλιθιάνων και ουσιαστικά εκμηδένισε τις ελπίδες της ομάδας του για κάτι θετικό στο Μπαλαΐδος- ωστόσο οι άνθρωποι της Μπάρτσα τον πιστεύουν και ετοιμάζονται να του το δείξουν εμπράκτως.

Όπως αναφέρουν οι καταλανικές Sport και Mundo Deportivo, πρόθεση των διοικούντων τους «μπλαουγκράνα» είναι πολύ άμεσα να καλέσουν τον 24χρονο πορτιέρε και να τον… δέσουν ως το 2021, βάζοντάς του και υψηλότερη ρήτρα σε σχέση με τα 80 εκατ. ευρώ που υπάρχουν στο τρέχον συμβόλαιο του.

Τόσο η διοίκηση, όσο και το τεχνικό τιμ της Μπάρτσα εκτιμούν το ταλέντο, αλλά και την συμπεριφορά του Τερ Στέγκεν, ενώ θεωρούν πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να «ριζώσει» στην Βαρκελώνη και να γίνει άξιος αντικαταστάτης του Ραούλ Μπράβο.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η πρόθεση της Μπαρτσελόνα για να κρατήσει... για πάντα δικό της τον Γερμανό είναι δεδομένη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

Η χθεσινή γκέλα του Τερ Στέγκεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x