Ισπανία

Ανανεώνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο Νεϊμάρ - Στα ύψη η ρήτρα του!

Σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους με αυξημένες αποδοχές και εκτίναξη της ρήτρας αποδέσμευσης στα 250 εκατ. ευρώ έχουν έρθει Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ. Μετά τον τελικό οι ανακοινώσεις.

«Ριζώνει» στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Catalunya» και την εκπομπή «El Club de la Mitjanit», η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο για την επέκταση της συνεργασίας τους και η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Σεβίλλη (22/5, 22:30).

Βάσει του ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλους τους όρους της συνεργασίας τους και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να υπογράψει τριετή επέκταση (ως το 2021, αφού το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το 2018) με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, ενώ η ρήτρα θα ανέβει από τα 190 εκατ. στα 250 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του 24χρονου επιθετικού που τον εκπροσωπεί, βρίσκονται εδώ και μήνες σε διαπραγματεύσεις, ενώ με τη κίνηση αυτή οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να στείλουν... μήνυμα στους ενδιαφερόμενους, ότι ο διεθνής άσος δεν πωλείται.

Ο «Νέι» έχει αγωνιστεί φέτος σε 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του καταλανικού συλλόγου, έχοντας σκοράρει 30 και έχοντας μοιράσει 27 τέρματα. Είναι τρίτος σκόρερ της ομάδας, πίσω από τον Λουίς Σουάρες (59 γκολ) και τον Λιονέλ Μέσι (41 γκολ).

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x