Ιταλία

Ανανεώνει στην Νάπολι ο Χάμσικ

Ο Μάρεκ Χάμσικ είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Νάπολι μέχρι τον Ιούνιο του 2020, σύμφωνα με ιταλικό Μέσο, και η επιθυμία του είναι να πάρει ένα πρωτάθλημα με τους «Παρτενοπέι».

Την ευχάριστη έκπληξη του ιταλικού πρωταθλήματος αποτελεί φέτος η Νάπολι, αφού διεκδικεί τον τίτλο από την Γιουβέντους. Μεγάλο μερίδιο στην απίστευτη πορεία της, οφείλει πέραν του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και στον Μάρεκ Χάμσικ.

Ο Χάμσικ σύμφωνα με την εφημερίδα «Mattino» έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νάπολι μέχρι τον Ιούνιο του 2018, αλλά οι «Παρτενοπέι» είναι έτοιμοι να του προτείνουν επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του επιπλέον για άλλα δύο χρόνια, για να τον κρατήσουν στο στάδιο του «Σαν Πάολο» μέχρι το 2020.

Ο Σλοβάκος διεθνής παίζει στην ομάδα της Νάπολι από το 2007 και θα μείνει όπως όλα δείχνουν μέχρι το 2020, όταν και θα είναι 33 χρονών.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μελισσάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x