Αγγλία

Ανανεώνουν με Σίτι Αγουέρο και Φερναντίνιο!

Δεν το κουνάνε από το Μάντσεστερ οι δύο παίκτες, οι οποίοι προσεχώς αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αν και ήδη δεσμεύονται με συμβόλαια, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τους… δέσει ακόμα περισσότερο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι Κουν Αγούερο και Φερναντίνιο ετοιμάζονται να υπογράψουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους «πολίτες».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το 2019, αλλά αναμένεται πριν την έναρξη της νέας σεζόν να βάλει τη τζίφρα του σε νέο, το οποίο θα ολοκληρώνεται μετά το 2020!

Ήδη, μάλιστα, λέγεται πως έχει επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία της ομάδας με τον παίκτη κι απομένουν τα τυπικά για να «σφραγιστεί» και επίσημα. Σημειώνεται πως ο γαμπρός του Μαραντόνα ανήκει στη Σίτι από το 2011 και φαίνεται πως θα… ριζώσει εκεί.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον θεωρεί πολύ σημαντικό «κομμάτι» του παζλ, τον έχει ήδη χαρακτηρίσει υπερπολύτιμο και δεν θέλει να σκέφτεται πως υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να τον χάσει. Γι' αυτό έχει ανάψει... πράσινο φως για νέα συμφωνία, με τις δύο πλευρές άμεσα να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να μοιάζει δεδομένο το deal, που θα αποφέρει και καλύτερες οικονομικές απολαβές για τον 31χρονο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x