Super League 2

Ανανέωσε ο Δερμιτζάκης: «Με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα»

Παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος τόνισε την θέλησή του να βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο από τη Football League και να παίξει με τη φανέλα του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία

Παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος τόνισε την θέλησή του να βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο από τη Football League και να παίξει με τη φανέλα του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση:
«Μια ακόμη ανανέωση στον ΟΦΗ! Ο 22χρονος ύψους 1.93 γκολκίπερ Γιάννης Δερμιτζάκης, θα είναι στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και την επόμενη χρονιά στην Football league.

H συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο νεαρός γκολκίπερ με τον Σταύρο Λαμπράκη, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Δερμιτζάκης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΟΦΗ και έπαιξε βασικός σε όλο το δεύτερο γύρο στην Γ’ Εθνική, δείχνοντας τα προσόντα του, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.



"Να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ"

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιάννης Δερμιτζάκης, ανέφερε: «είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Έγινα πραγματικά αυτό που ήθελα. Το είχα πει και νωρίτερα, ότι θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα.

Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα δώσω και πάλι τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο».

Στον ΟΦΗ έχουν ήδη ανανεώσει Μπολάκης και Κιάσσος, ενώ έχει αποκτηθεί ο 22χρονος επιθετικός Μάριος Ογκμποε. Οι κινήσεις της κρητικής ομάδας σε μεταγραφές και ανανεώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x