Stoiximan Super League

Ανανέωσε με Μάκη Χάβο ο Αστέρας Τρίπολης!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Συνεχίζει στον Αστέρα Τρίπολης ο Μάκης Χάβος.

Οι «Αρκάδες» γνωστοποίησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ήρθαν σε συμφωνία με τον 46χρονο Έλληνα τεχνικό για την επέκταση της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης, που τερμάτισε φέτος στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Το who is who του Μάκη Χάβου

Ο Μάκης Χάβος εργάστηκε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα τη σεζόν 2009-10 και στο τέλος αυτής προσελήφθη ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη στον ΠΑΟΚ. Μετά την απομάκρυνση του τελευταίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και υπό την καθοδήγησή του ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων του Europa League τη σεζόν 2010-11. Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Τον Ιούνιο του 2012 ανακοινώθηκε από τη Βέροια, παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και τον Ιανουάριο του 2013 συμφώνησε με τον Παναιτωλικό, τον οποίο επανέφερε στην Super League μέσω της διαδικασίας των play off. Τη σεζόν 2013-2014 ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 8η θέση ισοβαθμόντας με τον Λεβαδειακό, με τον Χάβο να ανανεώνει για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του.

Την επόμενη περίοδο o σύλλογος του Αγρινίου τερμάτισε 7ος (η καλύτερη θέση στην ιστορία του), χάνοντας την είσοδο στα play-off και την ευρωπαϊκή έξοδο έχοντας δύο μόλις βαθμούς λιγότερους από τον πέμπτο Ατρόμητο. Παρ' όλα αυτά, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Παναιτωλικός και Χάβος αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με τον Έλληνα τεχνικό να φεύγει ως ο πλέον επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου (46 νίκες, 27 ισοπαλίες, 32 ήττες, ποσοστό νικών άνω του 45%).

Στις 27 Οκτωβρίου του 2015 ο Μάκης Χάβος ανακοινώθηκε από την ΑΕ Λεμεσού ως ο νέος προπονητής του κυπριακού συλλόγου, θέση από την οποία αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2016 για να αναλάβει στο τέλος του ίδιου μήνα τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «Αρκάδες» ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 7η θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 41 βαθμούς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x