Κύπρος

Ανανέωσε ο «Μπίδης»

«Έδεσε» τον Χαραλαμπίδη ο ΑΠΟΕΛ. Ο αρχηγός των νταμπλούχων Κύπρου συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο με μειωμένες απολαβές.

Την ανανέωση της συνεργασίας του (1+1) με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην ομάδα της Λευκωσίας από το 2008 και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 20 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με δυο γκολ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον αρχηγό της ομάδας μας, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Η συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας ήταν σύντομη, με τον ποδοσφαιριστή να αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης, για συμβόλαιο με σημαντικά μειωμένες απολαβές.

Η συνεργασία μας με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη είναι μονοετούς διάρκειας, με την διοίκηση της εταιρείας να έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, με την λήξη του συμβολαίου του.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και ακόμα περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων με την ομάδα μας
».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x