Διορία από την UEFA πήρε ο Παναθηναϊκός. H αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσε παράταση στους πράσινους για την εξόφληση των οφειλών τους μέχρι και την 1η Μαρτίου του 2018. Μάλιστα, θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και μέσω διακανονισμών.

Η αρχική πρόταση για την πράσινη ΠΑΕ ήταν η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Ιανουρίου χωρίς διακανονισμό, διαφορετικά θα υπήρχε ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο και για διάστημα τριών ετών.

Στον Παναθηναϊκό, που εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση από τους Αγησίλαο Τουμαζάτο (Γενικός Διευθυντής) και Άλκη Παπαντωνίου (Νομικός), είδαν με θετικό μάτι την συγκεκριμένη εξέλιξη αφού πλέον μεσολαβεί ένα διάστημα όπου η ομάδα με πωλήσεις παικτών μπορεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να διευθετήσει σημαντικό μέρος των υποχρεώσεών της, ενώ παράλληλα θα έχει και το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ